X3M Training

 

X3M Training strävar hela tiden efter en tuff och rolig funktionell gruppträning inspirerad av både kroppens och naturens kraft. Därför sker träningen mestadels utomhus. Att det är hälsosamt och effektivt att träna utomhus är ingen nyhet, och därför sker träningen mestadels utomhus där naturen blir en naturlig del av övningarna. De positiva effekterna av att vistas utomhus är många och vi på Riksäventyr anser därför att det är viktigt att spendera mer tid utomhus. Vi vill ta denna utomhusträning till en ny nivå där du får möjlighet till fysisk aktivitet på ett nyare och roligare sätt.

Fredrich Appelgren

Instruktör & Aktivitetsledare

Fredrich är även initiativtagare, samarbetspartner och instruktör för det gruppträningskonceptet X3M Training.
Som äventyrare, Eventledare, personlig tränare, atlet, instruktör och hälsopedagog kommer Fredrichs personliga erfarenheter till användning i de olika verksamheter han grundat.


Hos oss på X3M

Hos oss på X3m kommer du att få din kropp att göra saker som du aldrig trodde var möjligt. Du kommer att pressa dig själv, tillsammans med våra inspirerande instruktörer, för att nå personliga mål som du trodde var omöjligt att uppnå. Förmodligen kommer detta vara den mest utmanande och samtidigt den mest uppfriskande träningsform du någonsin har gjort. Dags att bli inspirerad!

BRAK Grupper

BRAK står för Buk, Rygg, Axlar och Knän och är en förkortning som används inom Sveriges försvarsmakt för att beteckna den fysiska träning man ofta börjar dagen med. Som förkortningen antyder är fokus just på buk, rygg, axlar och knän med övningar som till exempel situps, rygglyft, armhävningar, upphopp, utfall och jägarvila. Det finns rekommenderade övningar från försvarsmakten, men inget fastslaget program, så det är upp till varje befäl att själv välja.

Din träning

Under dina 6 veckor hos X3M Training får du ta del av en varierad lista av aktiviteter som kommer att stärka din uthållighet, hjärtnivå, styrka och din allmänna kondition. Det intensiva träningsschemat som du kommer att tilldelas har noggrant utformats av våra erfarna instruktörer. Tillsammans med denna näringsmässigt balanserade dietplan är dessa veckor speciellt utformade för att ge dig grunden för ett sundare sätt att tänka och känna. Detta kommer att ge dig förutsättningen för att förändra ditt liv för gott!

X3M Training är utformat för att ändra dig både mentalt och fysiskt. Målet för X3M är att inspirera dig att uppnå personliga rekord med motion och sunda matvanor samtidigt som du har roligt! X3M är utformat som ett teambuilding-program så att varje deltagare utvecklar en förmåga att arbeta tillsammans i grupp. I slutet av dina 6 veckor kommer du ha förlorat både vikt och kroppsfett, samtidigt som du har vunnit vänner och starka minnen. Även dina matvanor kommer efter avslutade veckor ha förändrats till följd av den omsorgsfullt utformade kost- och kostrådgivning du fått. Kort sagt ger vi dig verktyg för att lyckas och finna välmående i ditt dagliga liv.

  • Äventyr 100%
  • Lera, Diken, Backar & Stockar 80%
  • Adrenalin 100%
  • Säkerhet 100%

Prisförfrågan & Kontakt

Vill ni ha ett kostnadsförslag eller helt enkelt bara prata med oss?
Då är ni välkomna att kontakta oss via formuläret nedan eller ringa oss direkt mellan 08:00-17:00, Måndag-Fredag.


12 + 2 =

Prisförfrågningar

Vad du ska ange!
– Antal personer
– Datum
– Företag