Höghöjdsbana

Utmana dig själv och dina vänner!

Våra höghöjdsaktiviteter bjuder på en spännande upplevelse med klättring, äventyr och höga höjder! Höghöjdsaktiviteterna passar både för den som vill ha en adrenalinfylld upplevelse och för kompisgänget som vill uppleva något annorlunda tillsammans! De höga höjderna tillåter dig att tämja på dina gränser och därigenom öka självkänslan! Aktiviteterna genomförs med professionell utrustning och välutbildade instruktörer som guidar och coachar dig!
Skratt, skakiga ben, spänning, fokus – om ni vill uppleva något nervkittlande så är höghöjdaktiviteterna något för er! Tillsammans tar vi klivet mot nya höjder.

Vår höghöjdsbana är en av Sveriges högsta. Banan består av sammanlänkande stationer högt uppe bland trädkronorna, din uppgift är att förflytta dig mellan olika plattformer på mellan 7 och 15 meters höjd. Banan består av en spännande konbination av hinder som inkluderar allt från balansgång, repbroar till repellering. Att gå på en 7 meter lång rund stock på marken kan låta enkelt, men det blir något helt annat när du gör det 15 meter ovanför marken! Våghals eller fegis? Ung eller gammal? Det spelar ingen roll, höghöjdsbanan tillåter dig att i stor utsträckning bestämma svårighetsgrad själv.

ZIPLINE

Starten går från en plattform 7 meter upp i ett träd. Redan här börjar du få fjärliar i magen! Sedan är det bara att räkna ner och ta klivet ut från plattformen. Upplev ett härligt pirr i magen och känslan av att du flyger fram genom skogen. Ziplinan bjuder på ett fritt fall följt av en kittlande fartupplevelse!

Kom och prova dina vingar!
Utmanas med stöd av professionella instruktörer!

Fredrich Appelgren

Fredrich Appelgren

Instruktör & Aktivitetsledare

Fredrich är även initiativtagare, samarbetspartner och instruktör för det gruppträningskonceptet X3M Training.
Som äventyrare, Eventledare, personlig tränare, atlet, instruktör och hälsopedagog kommer Fredrichs personliga erfarenheter till användning i de olika verksamheter han grundat.


  • Äventyr 100%
  • Lera, Diken, Backar & Stockar 10%
  • Adrenalin 100%
  • Säkerhet 100%
  • Mod 90%

Utbildning

Grundlig utbildning i terrängkörning ingår i paketet!

Prisförfrågan & Kontakt

Vill ni ha ett kostnadsförslag eller helt enkelt bara prata med oss?
Då är ni välkomna att kontakta oss via formuläret nedan eller ringa oss direkt mellan 08:00-17:00, Måndag-Fredag.


6 + 11 =